DOKOLICA: “Književna dokolica” sa Strahom

U petak, 12. jula od 18 sati u klubu Dokolica organizovana je prva u seriji “Književnih dokolica”, na kojoj je predstavljena knjiga “Strah od promaje”

dokolica

Nakon promocije u Kulturnom centru Beograda, povodom izlaska knjige priča “Strah od promaje”, u petak, 12. jula od 18 sati u bistrou Dokolica je organizovano druženje sa čitaocima, na kome se knjiga prodavala i potpisivala.

Na ovom književnom druženju okupili su se pisci mlađe generacije, čitaoci,  slučajni namernici i prijatelji Književne radionice Rašić, izdavača.

Reč je o novom programu koji je nazvan “Književna dokolica”, a tokom kog će pisci Književne radionice Rašić imati priliku da se druže sa čitaocima u prijatnoj atmosferi ovog nedavno otvorenog beogradskog kluba.

“Dokolica” je klub u mnogo čemu posvećen književnosti. Nalazi se na adresi Kralja Milutina 1 u Beogradu, samo par  koraka od ugla ove ulice sa Krunskom.

Novo izdanje Književne radionice Rašić, “Strah od promaje” Slobodana Bubnjevića, javnosti je predstavljeno 20. juna u Kulturnom centru Beograd, na promociji pod nazivom “Zašto se Srbi plaše promaje” koja je izazvala dosta medijske pažnje.

 


Objavljeno: 19. 06. 2013.